За нас

scroll down

„ЕВРОПА ПЕЙНТ” ООД e фирма, с основна дейност – внос, дистрибуция и търговия на интериорни, екстериорни бои, декоративни бои и мазилки.
Фирмата е създадена през 2007 година с цел да предлага на своите клиенти висококачествени бои за стени, дърво, метал, лакове и консерванти за дърво и бояджийски инструменти. Фирмата извоюва своето стабилно място на пазара като директен вносител и официален представител за страната на фирми с доказани традиции.

Конкурентните цени и професионално обслужване ни извеждат на челни позиции в търговията на висококачествени продукти, съобразени с изискванията и очакванията на българския клиент, за прецизна работа на своите клиенти. Ние сме в крак с всички иновации и последни тенденции на пазара, имаме избор за всеки вкус. Посетете ни на място или използвайте електронния ни магазин, за да се уверите в любезното и бързо обслужбване, разнообразния асортимент от предлагани продукти и ниски цени. Пазаруването при нас е истинско удоволствие. Освен в електронния магазин ви каним да посетите и магазините ни и сами да се убедите в богатия асортимент, конкурентните цени и качествено обслужване. ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД разполага с два магазина в Пловдив и един в Асеновград и дистрибутори в страната.
Доставката се извършва от куриерска фирма ЕВРОПЪТ. При поръчка над 300лв. доставката е безплатна.

Пазарувай онлайн
още сега

Продукти

Посети
физическите ни магазини

Контакти