За нас

„ЕВРОПА ПЕЙНТ” ООД e фирма, с основна дейност – внос, дистрибуция и търговия на интериорни, екстериорни бои, декоративни бои и мазилки.

Фирмата е създадена през 2007 година с цел да предлага на своите клиенти висококачествени бои за стени, дърво, метал, лакове и консерванти за дърво и бояджийски инструменти. Фирмата извоюва своето стабилно място на пазара като директен вносител и официален представител за страната на фирми с доказани традиции. Конкурентните цени и професионално обслужване ни извеждат на челни позиции в търговията на висококачествени продукти, съобразени с изискванията и очакванията на българския клиент, за прецизна работа на своите клиенти. Ние сме в крак с всички иновации и последни тенденции на пазара, имаме избор за всеки вкус. Посетете ни на място или използвайте електронния ни магазин, за да се уверите в любезното и бързо обслужбване, разнообразния асортимент от предлагани продукти и ниски цени. Пазаруването при нас е истинско удоволствие. Освен в електронния магазин ви каним да посетите и магазините ни и сами да се убедите в богатия асортимент, конкурентните цени и качествено обслужване. ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД разполага с два магазина в Пловдив и един в Асеновград и дистрибутори в страната.

Доставката се извършва от куриерска фирма ЕВРОПЪТ. При поръчка над 300лв. доставката е безплатна.

„ЕВРОПА ПЕЙНТ” ООД е генерален представител за България на:

FLEETWOOD (Ирландия)

Висококачествени бои

PRIMACOL-UNICELL (Полша)

Бои за стени, дърво, метал, лакове за дърво

TILAS(Италия)

Декоративни мазилки

BAIXENS(Испания)

Baixens е водещ производител на строителни решения за обновяване и декорация на вътрешни и външни повърхности.

PAVAN (Италия)

Професионални инструменти

CAMELEO (Полша)

Декоративни бои и мазилки 

WOOSTER (USA)

професионални инструменти за боядисване

NELA(Германия)

Първокласни довършителни инструменти 

MIARCO(Испания)

Специализирана в производството на технически самозалепващи ленти и лепилни решения за промишления, търговския и DIY секторите.

PAINTO(Полша)

инструменти за боядисване

TAMBOUR (Израел)

Бои и мазилки за стени, дърво, метал, лакове